top of page
Zoeken

DEEL JE VREUGDE EN GROOT GELUK


'Deel je vreugde’ is een oproep die klinkt vanuit het verhaal van de Emmaüsgangers en wat wij als mensen misschien te weinig doen. Missio nodigt je dus uit dit in het bijzonder in de missiemaand te doen.


Vreugde en geluk delen is echter voor velen niet zo makkelijk, vandaar onze vraag tot gebed en solidariteit met o.a. tienermoeders in Kameroen. Eén op de drie meisjes in Kameroen wordt zwanger vóór haar achttiende, vaak door verkrachting of misbruik. Ze worden dan echter aan hun lot overgelaten. Geen toekomstperspectief dat hen dan nog rest.


Missio wil hen helpen door hen een dak boven hun hoofd te geven, te helpen bij het dragen van de zwangerschap en te zorgen voor hun baby nadien. Daarnaast wilt Missio deze jonge vrouwen ook een beroeps-opleiding geven zodat ze zelfstandig verder kunnen in hun leven.

In onze pastorale zone Haacht willen we dit project concreet steunen door de verkoop van Zuid-Afrikaanse wijn die de naam ‘Groot Geluk’ draagt omdat wijnliefhebbers, meer dan 350 jaar na de eerste wijnoogst in 1659 , nog steeds gevoelens van vreugde ervaren bij het drinken van deze wijn. Het is bovendien een mooi geschenk bij een speciale gelegenheid.


Met de aankoop van deze wijn kan je jouw vreugde delen en deze tienermoeders helpen terug wat geluk te vinden in hun leven en zo hun toekomst vreugdevoller te maken.

Bestelbon Groot Geluk website
.pdf
Download PDF • 120KB

Je kan de wijn bestellen door het bijgevoegde bestelformulier te downloaden en ingevuld te bezorgen via e-mail naar zonesecretariaathaacht@gmail.com of aan een plaatselijke verantwoordelijke. Of door te bellen naar 0478 66 04 69. De wijn wordt dan na afspraak aan huis geleverd.

Dank voor je steun en voor de vreugde die je deelt!


De zoneploeg De Goede Herder Haacht en het team van MISSIO België

60 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page